Skaffa egen laddstolpe i Göteborg

Du som bor i Göteborg och har en elbil kan faktiskt skaffa dig en egen laddstolpe. I alla fall om du bor i villa, kanske går det att ordna utanför lägenheten eller jobbet också men det kan bli lite krångligare om fler ska vara med och bestämma. Men vill du ha en egen laddstolpe hemma är det faktiskt ganska enkelt att få det i Göteborg.

Ladda på stan eller hemma

Varför ska man då ha en egen laddstolpe? Det går ju att ladda bilen ute på stan på rätt många ställen men att ladda hemma är verkligen betydligt mer bekvämt. Tänk att komma hem på kvällen, parkera bilen och låta den laddas under natten. Att alltid vara trygg med att batteriet är redo för nya äventyr nästa dag. Satsa därför på Otrolig laddstolpe Göteborg om du har en elbil och vill kunna ladda den på ett säkert och tryggt sätt medan du själv är hemma och sover eller pysslar med annat. En och annan kanske tänker att det ju faktiskt finns elurtag i garaget redan, men det är inte alls samma sak. Att ladda bilen i ett sådant urtag kan ta väldigt många timmar och dessutom orsaka överbelastning så hela huset får strömavbrott. Inte kul alls. Ännu värre är att det faktiskt kan uppstå brandfara om oturen är framme. Nej, sådan laddning ska man inte använda, satsa i stället på en egen laddstolpe i Göteborg med de funktioner du själv vill ha.

Laddstolpe för schemalagd laddning i Göteborg

Det finns lite olika modeller på laddboxar och stolpar. Fundera på hur dina behov ser ut, att kunna schemalägga laddning är till exempel många som uppskattar, särskilt om man har lägre elpris vissa tider på dygnet. Det kan också gå att styra laddningen med en app i mobilen för den som vill vara säker på att bilen är laddad fast man själv varit bortrest ett tag.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *