Effektiv företagstvätt i Stockholm

Har du ett företag i Stockholm med exempelvis arbetskläder som behöver tvättas? Då kan en företagstvätt vara ett utmärkt alternativ. Företagstvätt avser även tvätt av andra ting utöver arbetskläder såsom dukar, lakan, sängkläder, underställ, gardiner med mera. Oavsett vad du driver för företag så finns möjligheten att anlita företagstvätt i Stockholm. Att lämna in smutsiga kläder eller dylikt i stora volymer kan vara värt pengarna. Genom en snabb process kan du få stora volymer tvättade på samma gång. Använder du dig av företagstvätt så kommer du med största sannolikhet även spara en hel del tid för ett förmånligt pris.

Företagstvätt med kemtvätt i Stockholm

Utöver den vanlig tvätten så har du även möjligheten att använda dig av kemtvätt. Genom en Marknadsförd företagstvätt stockholm så ses det till att olja och fläckar av olika slag försvinner för gott med en kemtvätt. Har du riktigt smutsiga textiler eller plagg så är rekommendationen att lämna in dessa på företagstvätt som inkluderas av kemtvätt i Stockholm. När en vanlig tvätt utförs så används det vatten medan med en kemtvätt så används det lösningsmedel. Dessutom blir inte kläder eller textiler av olika slag lika skrynkliga med en kemtvätt. Båda tvätt-metoderna har sina fördelar och nackdelar. Exempelvis så är kemtvätt vanligtvis dyrare än en vanlig tvätt.

Miljövänlig tvättservice

Lämnar du in dina kläder till företagstvätt i Stockholm så används det miljövänliga produkter i tvättprocessen. Exempelvis så är lösningsmedlet som används för kemtvätt ekologiskt och därav miljövänligt. Möjligheten att lämna in kläder som privatperson förekommer också utöver företagskunderna. Har du en fläck som vägrar att ge vika så kan du som privatperson lämna in den till ett företagstvätt i Stockholm. Trots att huvudfokuset är företagskunder med större lass av tvätt så är det inga problem att som privatperson även lämna in kläder för tvätt.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *