Hifu behandlingen i Stockholm

Kan du få ett lyft på ansikte, hals eller kropp i Stockholm utan ett kirurgiskt ingrepp? Svaret är JA, möjligheten finns genom att använda sig av Hifu behandling. Hifu är förkortning på Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud som blivit en populär behandling världen över. Behandlingarna av denna sort är godkända av FDA i USA vilket är Sveriges motsvarighet till Livs och Läkemedelsverket. Mycket av HIFU behandlingens popularitet i Stockholm grundar sig till att det är ett utmärkt alternativ för exempelvis ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. Kirurgiska ingrepp på ansiktet och andra delar av kroppen kan kännas skrämmande för många. Dessa orosmoment slipper du helt med en HIFU behandling.

Utförande HIFU behandling i Stockholm?

En HIFU behandlingen i Stockholm utförs genom att strama åt löst hud i ansikte och kropp med hjälp av ultraljud. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp med hög värmeenergi till hud och vävnader. Genom en Produktiv hifu behandling stockholm kommer dina hudlager först att skadas för att därefter tillsättas med nya samt starkare fibrer för en lenare hud. Detta ger dig en riktig ”skin booster” med en naturlig ”touch” som har samma effekter som botox, fillers och PDO – trådar. I de flesta fall räcker det med en behandling för att se resultat.

Boka en konsultation

När en tid till en HIFU behandling i Stockholm bokas så innefattas den av en konsultation till att börja med. Detta för att säkerställa att du kan utföra behandlingen och inte har några sjukdomar. Priserna för behandlingarna varierar beroende på vart på kroppen du ska utföra behandlingen. Är du intresserad av att göra en HIFU behandling i Stockholm så finns det möjlighet att skicka in en gratis offert. Efter det kommer du få ett prisförslag på behandlingen och om allt känns bra så kommer du bli bokad för en konsultation.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *